Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Gluren bij de Buren biedt een laagdrempelig podium aan amateurkunstenaars die het leuk vinden om voor publiek op te treden. Ook voor acts in de dop, die willen doorstromen naar het professionele circuit, is Gluren bij de Buren interessant. Voor deze groep bestaat ons Talent in Huis-programma.

Dit jaar bestaat Talent in Huis uit een samenwerking met Kunstbende en Popronde. Kunstbende biedt een platform aan jonge makers. Met tutorials, workshops en een nationale wedstrijd worden kunstenaars tussen de dertien en achttien klaargestoomd voor de creatieve industrie. Hen wordt de mogelijkheid geboden om vervolgens podiumervaring op te doen tijdens Gluren bij de Buren. De intieme setting van een huiskamer of tuin is een mooie eerste stap naar grotere toekomstplannen mét grotere podia. Misschien wel tijdens Popronde, een rondreizend muziekfestival dat groeiende muzikanten de kans geeft om buiten de eigen regio op te treden. Samen met Kunstbende en Popronde presenteert Gluren bij de Buren een informatieve serie over professionalisering van de podiumkunstenaar. 

Vind je onze video's tof en ben je benieuwd naar meer tips? Check dan voor meer video's ons Youtubekanaal! Hier leer je bijvoorbeeld hoe je aan publiek komt, of hoe je een optreden écht goed voorbereidt.